28.06.2018
Sdílet

ZFP je hrdým partnerem českého fotbalového národního týmu mediků

MISTŘI SVĚTA VE FOTBALE LÉKAŘŮ 2015, 2016 a 2017 OBHAJUJÍ TITUL! Mistrovství světa lékařů 2018 se koná v Praze od 1. do 7. července. 

Do české metropole míří výběry 22 lékařských týmů z celého světa. Na nejvyšší mety myslí i Češi, kteří ovládli poslední tři světové šampionáty a v prvním červencovém týdnu zaútočí už na čtvrtý titul za sebou.
Čeští lékaři patří ve světovém měřítku na fotbalových hřištích k absolutní špičce: MS se účastní pravidelně od roku 2013 a pokaždé odjeli s cenným kovem. První dvě účasti proměnili v zisk stříbra, pak třikrát dominovali. „Je jasné, že i v domácím prostředí máme svoje ambice, chceme navázat na poslední naše vystoupení na světových šampionátech,“ řekl Martin Engel, manažer českého týmu.

Domácí tým pozná své soupeře pro základní skupinu při losovacím aktu v sobotu 30. června. Od 1. do 3. července se představí ve třech dnech za sebou od 16:30 hodin vždy na hřišti pražského Motorletu.

Vzhledem k tomu, že se na tomto šampionátu nehraje osmifinále, ale rovnou čtvrtfinále, postupuje do play off jenom osm týmů. Jedna prohra ve skupině tedy může znamenat velkou komplikaci.

Přijďte fandit i Vy a podpořte naše mistry světa!

Kdy a kde se hraje?
Více informací zde: http://fotbalmedic.cz/

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.