11.11.2017
Sdílet

Platit kartou je UP!

Na našich vzdělávacích seminářích můžete platit platební kartou. Společnost ZFP akademie, a.s., zabývající se vzděláváním veřejnosti ve financích, neustále vylepšuje své vzdělávací semináře. Spolu s obsahovou stránkou se věnuje vylepšování seminářů i v oblasti technologií a zvyšování komfortu pro účastníky seminářů. Od soboty 11. 11. 2017 je možné platit na Základních seminářích a vedlejších proškoleních kartou. Vyzkoušejte si ve Velkých Bílovicích, na Naháči a v Hrubé Vodě!

Společnost pořádá vzdělávací semináře ve vlastních vzdělávacích hotelích. Jsou určeny pro všechny spoluobčany, kteří mají zájem se vzdělávat v oblasti financí nebo chtějí optimalizovat své rodinné finance pod heslem: „Pojď a nauč se s námi rozumět svým financím.“ Velkou příležitostí je unikátní Vzdělávací akademie ZFP zejména pro začínající podnikatele, kteří chtějí úspěšně působit v oboru financí a budovat si své podnikání s minimálními vstupními náklady s pomocí ZFP GROUP.

Skupina ZFP GROUP se za 22 let působení na českém a slovenském trhu vyvinula v silnou finanční skupinu, do které patří společnosti ZFP akademie, ZFP akadémia, ZFP Investmensts, ZFP Gold, ZFP Hotely, ZFP Reality a ZFP Makléř. Efektivita investování kapitálu a diverzifikace oborů vytváří do budoucna stabilitu společnosti a obchodní příležitosti pro spolupracovníky ZFP a potenciální investory.

Těšíme se na vás na seminářích.

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.