21.11.2017
Sdílet

ZFP akademie odstartovala novou Ředitelskou akademii

Zcela novou Ředitelskou akademii odstartovala 6. listopadu v hotelu Akademie ve Velkých Bílovicích společnost ZFP akademie, a.s., (dále jen ZFPA). Tento prémiový třídenní seminář je součástí unikátní Vzdělávací akademie ZFP. Představuje vrcholové vzdělávání vedoucích manažerů společnosti.

Pomocí nové Ředitelské akademie vytváří ZFPA předpoklad k dosažení titulu strukturní ředitel. Základními stavebními kameny nové Ředitelské akademie jsou kvalita a poutavost témat, zkušenosti z praxe, motivace a perspektiva úspěšného rozvoje.

„Ředitelskou akademii chápeme jako exkluzivní prémiový vzdělávací program, který stojí na vrcholu Vzdělávací akademie ZFP. Od začátku příprav nové Ředitelské akademie jsme si společně s jejími tvůrci Petrem Janouškem, Miroslavem Brožkem, Ivanou Zábrž Žákovou a Michalem Očenáškem, stanovili jasný cíl: Vytvořit z našich TOP manažerů ředitele, kteří nás budou špičkově reprezentovat nejenom jako osobnosti, ale také svými výsledky, prosperujícími obchodními strukturami a kvalitním zázemím,“ uvedla v úvodu setkání s účastníky premiérové Ředitelské akademie předsedkyně představenstva a ředitelka vzdělávání paní Jarmila Poliaková.

Zavedení Ředitelské akademie je dalším projektem ke zdokonalování úrovně vzdělávání a růstu úspěšných manažerů ZFPA. Jejich motivace a možnost seberealizace úzce souvisí s podnikatelskými projekty a investičními příležitostmi v rámci skupiny ZFP GROUP.

Mám zájem o služby

Přihlašte se k našemu newsletteru a získáte nové informace ze světa financí.